O femeie a fost lovită de o mașină pe trotuar. La volan se afla un individ fără permis de conducere

O femeie a fost lovită de o mașină pe trotuar. La volan se afla un individ fără permis de conducere

Duminică după-amiază, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe strada Mărășești din municipiul Suceava, pe trotuarul din dreptul unui imobil, o localnică de 49 de ani a fost rănită de autoturismul condus de o persoană, care, după producerea evenimentului rutier, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Femeia de 49 de ani a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităților desfășurate, în jurul orei 18.00, polițiștii au identificat pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Suceava, conducătorul auto, un localnic de 42 de ani.

Polițiștii i-au solicitat bărbatului de 42 de ani să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat atât testarea cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, individul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de: „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În urma probatoriului administrat, bărbatul de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră