O femeie a fost rănită de o mașină care dădea cu spatele, la Gura Humorului

O femeie a fost rănită de o mașină care dădea cu spatele. La volan se afla o șoferiță cu permisul de conducere suspendat.

Evenimentul rutier a avut loc în centrul orașului Gura Humorului, marți dimineață.

O femeie de 42 ani, din comuna Berchișești, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu autoturismul, pe drumul de aprovizionare a pieții agroalimentare din centrul orașului Gura Humorului, după ce a descărcat marfa cu care a venit, nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat cu partea din spate o femeie de 88 ani, din comuna Păltinoasa.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bătrânei, care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că aceasta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pentru abateri la regimul rutier în perioada 08 aprilie – 06 iulie 2022.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră