miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăEvenimentO femeie a fost reținută în urma incendiului din orașul Gura Humorului...

O femeie a fost reținută în urma incendiului din orașul Gura Humorului FOTO

O femeie a fost reținută în urma incendiului din orașul Gura Humorului

Incendiul a avut loc în noaptea de joi spre vineri în orașului Gura Humorului și valoarea pagubelor se ridică la peste 100.000 de euro.

Potrivit polițiștilor, femeia în vârstă de aproximativ 55 de ani, în urma unui conflict între rude, a provocat intenționat un incendiu într-o anexă din lemn și flăcările s-au extins la locuințele învecinate.

La sosirea pompierilor, ardea generalizat construcția de lemn și flăcările s-au extins și la alte două proprietăți, care au fost afectate parțial.

Au ars adăpostul de animale și depozitul de furaje, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Din cauza flăcărilor, alte două proprietăți au fost afectate.

La prima gospodărie, au ars peretele unor anexe construite din lemn pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați și circa 100 de kg furaje.

La a doua locuință, au ars acoperișul și podul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. S-au degradat pereții locuinței, elemente de mobilier, elemente de tâmplărie și alte bunuri din interior.

Valoarea pagubelor se ridică la peste 100.000 de euro.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și a fost introdusă în arestul IPJ Suceava.

Citește și: https://bucovinamedia.ro/stiri-actualitate/incendiu-violent-in-orasul-gura-humorului-foto/48504/

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: