O femeie a reclamat la poliție că soțul ei a urcat beat la volan

AcasăEvenimentO femeie a reclamat la poliție că soțul ei a urcat beat...

O femeie a reclamat la poliție că soțul ei a urcat beat la volan

Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.40, echipajul de poliţie aflat în serviciu a fost sesizat de o femeie că soțul ei a urcat beat la volan. Cei doi se aflau la socri pe raza satului Știrbăț, comuna Udești, unde soțul ei a consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, bărbatul a luat cheile de la autoturismul familiei, înmatriculat în Italia, și a plecat spre municipiul Suceava.

Având în vedere sesizarea, patrula s-a deplasat pe DJ 208 A spre municipiul Suceava ocazie cu care a fost identificat circulând pe contrasens un vehicul, care la vederea echipajului de poliție s-a conformat semnalului de oprire acustic – luminos de la autospeciala de poliție.

Șoferul a fost identificat în persoana unui bărbat din municipiul Suceava, acesta emanând halenă alcoolică, motiv pentru care s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare, s-a procedat la conducerea șoferului la Spitalul Clinic Judeţean Suceava – Unitatea Primiri Urgenţe unde i s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicol sub influența alcoolului”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite