spot_img

O femeie din Berchișești a fost găsită fără suflare pe un imaș

AcasăEvenimentO femeie din Berchișești a fost găsită fără suflare pe un imaș

 O femeie din Berchișești a fost găsită fără suflare pe un imaș.

Lucrătorii SPR 10 Gura Humorului au fost sesizați, miercuri dimineață, prin SNUAU 112 de către un localnic din comuna Berchișești, despre faptul că pe imaș se află o femeie decedată.

La fața locului s-au deplasat lucrătorii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, împreună cu un lucrător din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Suceava și cu tehnician criminalist din cadrul C.C.- Poliția oraș Gura Humorului.

Astfel, pe imașul comunal din zona denumită ”Drumul sondei” de pe raza satului Capu Codrului, comuna Păltinoasa, a fost identificat cadavrul unei femei de 39 ani, din comuna Berchișești.

Cel care a sunat la 112 le-a declarat polițiștilor că, în dimineața zilei de 19 mai, ora 07.30, s-a deplasat pe drumul public denumit „drumul sondei”, spre localitatea Berchișești, moment în care a observat o persoană de sex feminin căzută în afara părții carosabile cu fața în jos. Bărbatul a constatat că persoana în cauză nu prezenta semne vitale și a recunoscut-o ca fiind soția unui coleg de muncă.

La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanței, care a constatat decesul femeii.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că aceasta locuia pe raza comunei Berchișești, împreună cu soțul său și obișnuia să consume frecvent băuturi alcoolice și să părăsească în mod nejustificat domiciliul și fără să anunțe în prealabil.

Din cele relatate de soțul acesteia, femeia a plecat de la domiciliu în ziua de 18 mai în intervalul orar 16.00 – 18.00, iar de atunci familia nu a mai știut nimic despre ea.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului, urmând să fie efectuată autopsia medico-legală.

          

      

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img