O femeie din Burla a urcat fără permis la volan și s-a izbit cu mașina într-un cap de pod

AcasăEvenimentO femeie din Burla a urcat fără permis la volan și s-a...

O femeie din Burla a urcat fără permis la volan și s-a izbit cu mașina într-un cap de pod

Sâmbătă dimineață, o femeie de 41 ani, din comuna Burla, a condus autoturismul pe DJ 178 din comuna Burla, având direcția de deplasare dinspre comuna Arbore spre comuna Burla, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod. Aceasta se mai afla în autoturism cu fiica sa în vârstă de 20 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, aceasta fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constat faptul că, femeia de 41 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, acesteia fiindu-i recoltate și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite