Home Eveniment O femeie din Comănești a ajuns la spital după ce a băut...

O femeie din Comănești a ajuns la spital după ce a băut din greșeală formol

O femeie din Comănești a ajuns la spital după ce a băut din greșeală formol

SPR 5 Dărmănești a fost sesizată, marți dimineață, prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Comănești, cu privire la faptul că soția sa, în vârstă de 29 ani, din comuna Comănești, s-a intoxicat involuntar cu o substanță ce bănuiește a fi formol.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, cei doi soți au domiciliul în satul Comănești, iar marți dimineață, femeia în timp ce făcea curățenie în cămara imobilului, a găsit un recipient din plastic de 0,5 litri în care se afla în cantitate de aproximativ 50 ml un lichid de culoare albă. Tânără fiind curioasă ce conține recipientul respectiv a gustat din lichid, înghițind o cantitate redusă din substanța chimică.

Ulterior, femeia i-a spus soțului său că se simte rău, iar cel din urmă a apelat SNUAU 112 solicitând un echipaj de ambulanță. Bărbatul a declarat că în respectivul recipient se afla formol, recipient pe care îl are de aproximativ doi ani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță din cadrul S.A.J. Gura Humorului, care a preluat și transportat victima la U.P.U. Suceava pentru investigații medicale suplimentare.

Exit mobile version