O femeie din Drăgușeni și-a găsit vecinul carbonizat în curtea casei

O femeie din Drăgușeni și-a găsit vecinul carbonizat în curtea casei

La data de 23 martie, în jurul orei 13.00, polițiștii SPR 1 Vadu Moldovei au fost sesizați de o femeie din comuna Drăgușeni, sat Broșteni, că și-a găsit vecinul decedat, carbonizat.

Femeia s-a deplasat la domiciliul vecinului său, un bărbat în vârstă de 72 ani, care locuia singur, cu intenția de a-l chema pe acesta la un praznic organizat la biserica din sat.

Ajungând în dreptul porții locuinței bătrânului, femeia l-a observat pe acesta căzut în curte, carbonizat și fără mâna dreaptă, aceasta fiind mâncată de câinii pe care îî avea în curte și în casă.

Din primele verificări efectuate la fața locului s-a stabilit că în timpul nopții de 22 spre 23 martie, bărbatul a încercat să își aprindă o țigară cu o bucată de material din plastic de la ochiul de ardere a unui aragaz cu alimentare tip butelie. În urma aprinderii materialului din plastic acesta ar fi curs pe îmbrăcămintea bătrânului, care s-a aprins provocându-i arsuri pe suprafața întregului corp, provocându-i decesul.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Fălticeni care a constatat decesul, stabilind ca și diagnostic prezumtiv principal arsuri de gradul IV pe tot corpul, prin flacără.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră