O femeie din Frătăuții Noi a fost condamnată la 2 ani și 4 luni de închisoare

AcasăEvenimentO femeie din Frătăuții Noi a fost condamnată la 2 ani și...

O femeie din Frătăuții Noi a fost condamnată la 2 ani și 4 luni de închisoare după ce ar fi furat bani, un card bancar, inele de aur și produse cosmetice din casa unor italieni, unde a lucrat ca bandantă.

Vineri dimineață, având în vedere semnalarea emisă de autoritățile judiciare din Italia privind o femeie domiciliată în comuna Frătăuții Noi, localitatea Costișa, prin care se solicită identificarea acesteia și arestarea/solicitarea de extrădare la nivel european, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au efectuat verificări pe raza de competență, ocazie cu care persoana căutată a fost identificată la domiciliu.

Femeia a fost condamnată la închisoare de către autoritățile judiciare din Italia pentru săvârșirea infracțiunii de ,,furt calificat” și ,,utilizare ilegală a cardului de credit/debit”.

Femeia a fost condamnată la o pedeapsă de 2 ani și 4 luni închisoare și 750 euro amendă.

Aceasta a fost predată către organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul de Investigații Criminale în vederea prezentării în fața unui judecător de drepturi și libertăți pentru luarea măsurilor legale (extrădare).

Pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în perioada următoare să fie prezentată la Curtea de Apel Suceava.

Cea în cauză a fost depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite