vineri, mai 20, 2022
28.3 C
Suceava
AcasăEvenimentO femeie din Fundu Moldovei a ajuns la spital după ce a...

O femeie din Fundu Moldovei a ajuns la spital după ce a căzut peste ea un utilaj agricol de mici dimensiuni

O femeie din Fundu Moldovei a ajuns la spital după ce a căzut peste ea un utilaj agricol de mici dimensiuni

Miercuri după-amiază, lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin apel 112 de către un tânăr din comuna Fundu Moldovei, sat Deluț, despre faptul că mama sa în vârstă de 56 ani a fost prinsă sub un utilaj de mici dimensiuni, condus de soțul acesteia.

Polițiștii au stabilit faptul că, accidentul a avut loc în timp ce soții efectuau lucrări gospodărești pe un teren agricol. 

În cupa utilajului se afla fiului celor doi, care fixa o folie din plastic peste scheletul metalic al serei de legume, iar în interiorul serei se afla femeia, care planta răsaduri.

La un moment dat, din cauza terenului denivelat și a ridicării brațului încărcător, utilajul s-a răsturnat peste sera de legume pe care a distrus-o parțial, iar în cădere cupa încărcătorului a lovit-o pe femeie, care a suferit leziuni corporale. Tânărul care se afla în cupa utilajului nu a fost rănit.

La fața locului a ajuns un echipaj medical care i-a acordat victimei primul ajutor medical și a transportat-o la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: