duminică, aprilie 18, 2021
Acasă Eveniment O femeie din Gura Humorului a fost salvată de către fiica sa din mâinile unui violator

O femeie din Gura Humorului a fost salvată de către fiica sa din mâinile unui violator

O femeie din Gura Humorului a fost salvată de către fiica sa din mâinile unui violator.

Lucrătorii Poliției orașului Gura Humorului au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din aceeași localitate, despre faptul că mama sa este în pericol.

La data de 20 februarie, în jurul orei 19.30, o femeie de 53 ani, tot din localitate, mama apelantei, s-a deplasat la domiciliul unui bărbat din orașul Gura Humorului, pentru a discuta aspecte de interes personal.

La un moment dat, persoana vătămată a rămas singură în dormitorul bărbatului iar în interior a pătruns un tânăr de 32 ani, localnic, care a încercat să abuzeze sexual de aceasta, ocazie cu care a lovit-o.

Într-un moment de neatenție a agresorului, victima a reușit să o apeleze pe fiica sa, însă a fost surprinsă de autor, care i-a luat telefonul din mână.

Fiica persoanei vătămate a sesizat fapta prin apel 112, iar echipajul dirijat la faţa locului a pătruns în interior, după ce persoana vătămată le-a aruncat în prealabil cheile de la ușa apartamentului pe geam. Astfel activitatea infracțională a fost întreruptă.

În apartament a fost identificată persoana vătămată, împreună cu agresorul.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „tentativă la infracțiunea de viol” și „furt calificat”.

La 21 februarie, în continuarea cercetărilor a fost începută urmărirea penală față de agresor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tentativă la infracțiunea de viol” și „furt calificat”.

Ulterior, în baza probelor administrate, s-a dispus schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de „tentativă la infracțiunea de viol”, în infracțiunea de „viol”.

De asemenea, față de suspectul s-a luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de „viol” și „furt calificat”, bărbatul de 32 de ani fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri