duminică, aprilie 18, 2021
Acasă Eveniment O femeie din Horodnic de Sus a murit după petrecerea pentru ziua ei de naștere

O femeie din Horodnic de Sus a murit după petrecerea pentru ziua ei de naștere

O femeie din Horodnic de Sus a murit după petrecerea pentru ziua ei de naștere.

Patrula de siguranță publică din cadrul SPR 3 Marginea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un echipaj de ambulanță din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, despre faptul că o femeie de 52 ani, din comuna Horodnic de Sus, a decedat la domiciliu.

Polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de duminică, femeia și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu mai multe rude, după care în jurul orelor 23.00, s-a dus să doarmă într-una din camerele locuinței, iar soțul într-o altă cameră.

În jurul orelor 05.00, fiul acesteia a observat că mama sa nu se mai mișca și nu prezenta semne vitale, astfel că l-a anunțat pe tatăl său, care a apelat SNUAU 112 și a solicitat prezența unui echipaj de ambulanță.

În urma deplasării la fața locului, personalul medical a constatat decesul femeii.

Aceasta figura în evidențele medicului de familie cu afecțiuni medicale mai vechi.

În urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost identificate urme de violență sau alte leziuni care să creeze suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri