miercuri, ianuarie 19, 2022
-0.7 C
Suceava
AcasăEvenimentO femeie din Ipotești s-a stins din viață la doar 37 de...

O femeie din Ipotești s-a stins din viață la doar 37 de ani

- Advertisement -

O femeie din Ipotești s-a stins din viață la doar 37 de ani. Doi copii au rămas fără mamă.

Lucrătorii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi luni dimineață despre faptul că o femeie de 37 ani a fost găsită decedată la domiciliu.

Femeia locuia în satul Ipotești, împreună cu cei doi copii.

În urmă cu câteva zile aceasta a spus familiei că se simte rău, că are dureri în spate și că nu poate să respire, însă a refuzat să meargă la spital.

Luni dimineață, mama femeii a mers la domiciliul acesteia pentru a pregăti copiii să meargă la școală, moment în care a găsit-o pe fiica sa întinsă pe pat, inconștientă.

Imediat la fața locului a fost solicitat un echipaj medical. Din nefericire cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru femeie, fiind constatat decesul acesteia.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști la fața locului nu au fost identificate urme de violență, iar în locuință nu erau urme de răvășire. Totodată, din discuțiile purtate cu membrii familiei a rezultat că femeia era cunoscută cu afecțiuni cardiologice.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: