O femeie din Moldova Sulița a fost reținută pentru 24 de ore după ce și-a lovit concubinul cu un inel metalic de la plita sobei. Bărbatul a fost găsit mort în locuință

AcasăEvenimentO femeie din Moldova Sulița a fost reținută pentru 24 de ore...

O femeie din Moldova Sulița a fost reținută pentru 24 de ore după ce și-a lovit concubinul cu un inel metalic de la plita sobei. Bărbatul a fost găsit mort în locuință

La data de 30 noiembrie, ora 19.30, lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de un bărbat din satul Moldova Sulița, că vecinul său, în vârstă de 67 ani ar fi fost ucis de concubina sa, în vârstă de 41 ani.

Polițiștii deplasați la fața locului au descoperit trupul neînsuflețit al bărbatului pe un pat, în locuința concubinei sale.

Cercetările în cauză au fost preluate de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cu sprijinul lucrătorilor de poliție judiciară din cadrul Serviciului Investigații Criminale.

Din verificările efectuate s-a stabilit că cei doi aveau o relație de concubinaj de aproximativ 16 – 17 ani de zile, locuiau împreună în imobilul situat în com. Moldova-Sulița, sat Moldova-Sulița, zona denumită popular „Plai”, unde locuiau singuri.

Cei doi erau consumatori înrăiți de băuturi alcoolice în exces, predominant spirt medicinal.

Cu ocazia audierii, femeia recunoscut fapta comisă, precizând că, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, i-a aplicat barbatului o lovitură în zona feței, utilizând un inel metalic al plitei din fontă montată pe soba de teracotă, din încăperea unde locuiau.

Ulterior, întrucât bărbatul a început să se simtă rău și s-a așezat în pat l-a învelit cu o pilotă, fără a-i verifica starea de sănătate.

Față de femeie a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdusă în CRAP.

În funcție de rezultatul necropsiei, se va analiza oportunitatea sesizării judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava, în vederea luării unei măsuri preventive față de femeie.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite