duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment O femeie din Preutești a fost arestată preventiv după ce și-a înjunghiat mortal soțul

O femeie din Preutești a fost arestată preventiv după ce și-a înjunghiat mortal soțul

O femeie din Preutești a fost arestată preventiv după ce și-a înjunghiat mortal soțul.

Crima a avut loc în data de 1 mai în satul Arghira, comuna Preutești.

În data de 1 mai, pe fondul consumului de alcool, între cei doi soți a izbucnit un conflict spontan. La un moment dat, femeia în vârstă de 53 ani l-a înjunghiat o singură dată cu un cuțit în zona pieptului pe soțul său, în vârstă de 47 de ani, cauzându-i o leziune care la scurt timp a condus la deces.

susnumitul a acuzat o stare de oboseală și i-a solicitat soției să-i aducă o pernă pe canapeaua din fața locuinței. Aceasta a plecat să achiziționeze grâu de la un cumnat, lăsându-l pe acesta dormind. Când s-a întors a observat că nu se trezește, a pus mâna pe el și a constatat că nu mai prezenta semne vitale. Aceasta a mers la cumnatul ei, căreia i-a spus că soțul său este decedat, aceasta întorcându-se cu o altă persoană.

La examinarea criminalistică a cadavrului s-a constat că acesta prezenta o plagă înțepată în zona sternului, pe articolele de îmbrăcăminte corespondent plăgii fiind prezente tăieturi cu lungimea de 1cm.

Cu privire la plaga prezentă în zona sternului, numita Balan Elena nu cunoaște cum s-ar fi putut produce.

În locuință a fost descoperit un cuțit care prezenta substanță brun roșcată pe lamă.

S-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus luarea măsurii reținerii pe o durată de 24 ore a femeii, pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” raportată la infracțiunea de „omor”.

Femeia a fost prezentată Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost însușită de către instanța de judecată care a emis față de aceasta un mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 zile pentru săvârșirea infracțiunii de “violență în familie” raportat la infracțiunea de “omor”. Cea în cauză a fost introdusă în arestul IPJ Suceava.

Up date:

La început femeia nu și-a recunoscut fapta și le-a spus polițiștilor că și-a găsit soțul fără suflare. Aceasta a povestit că bărbatul a acuzat în cursul zilei de 1 mai o stare de oboseală și i-a solicitat să-i aducă o pernă pe canapeaua din fața locuinței. Ulterior, femeia a plecat să achiziționeze grâu de la un cumnat, lăsându-l pe bărbat dormind. Aceasta le-a spus polițiștilor că în momentul în care s-a întors acasă a observat că soțul său nu se trezește, a pus mâna pe el și a constatat că nu mai prezenta semne vitale. Ea a mers la cumnatul ei, căreia i-a spus că soțul său este decedat, aceasta întorcându-se cu o altă persoană.

La examinarea criminalistică a cadavrului s-a constat că prezenta o plagă înțepată în zona sternului, pe articolele de îmbrăcăminte corespondent plăgii fiind prezente tăieturi cu lungimea de 1cm.

Cu privire la plaga respectivă, femeia le-a spus polițiștilor că nu cunoaște cum s-ar fi putut produce. În locuință a fost descoperit un cuțit care prezenta substanță brun roșcată pe lamă.

Oamenii legii și-a dat seama că femeia este autoarea crimei și au reținut-o pentru 24 de ore.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri