spot_img

O femeie din Vicovu de Jos a murit înecată cu o bucată de pâine

AcasăEvenimentO femeie din Vicovu de Jos a murit înecată cu o bucată...

O femeie din Vicovu de Jos a murit înecată cu o bucată de pâine.

Lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie despre faptul că mama sa este inconștientă și s-a înecat cu mâncare.

În urma deplasării la fața locului și cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că duminică, în jurul orei 08.25, o femeie de 67 ani, din comuna Vicovu de Jos, în timp ce se deplasa mâncând către biserică, s-a înecat cu o bucată de pâine, la aproximativ zece metri de imobilul de domiciliu. Având dificultăți de respirație, femeia s-a întors, ajutată de fiica sa, în curtea casei, unde a căzut pe spate pe iarba din curte. Fiica acesteia a sunat imediat la 112 și a solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanță, în vedere acordării primului ajutor.

La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanței. Din nefericire, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru femeie, fiind declarat decesul acesteia. În urma investigațiilor efectuate s-a constatat faptul că femeia se afla în evidențele medicului de familie cu mai multe boli.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img