O femeie și o fetiță de doi ani au ajuns la spital după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, în municipiul Suceava VIDEO

AcasăEvenimentO femeie și o fetiță de doi ani au ajuns la spital...

Accident rutier grav în municipiul Suceava (zona Primăriei), miercuri seară. O femeie și o fetiță în vârstă de doi ani au ajuns la spital după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.

https://www.facebook.com/watch/?v=333185484456296

În cele două autoturisme se aflau patru persoane. Victimele au fost evaluate medical de echipajele SAJ și SMURD prezente la fața locului. Două dintre acestea, o fetiță în vârstă de doi ani și o femeie de 34 de ani au fost transportate la Spitalul Județean Suceava.

Potrivit martorilor, cele două autoturisme au intrat în coliziune frontală după ce unul dintre șoferi ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Un tânăr de 29 ani, din municipiul Fălticeni, a condus autoturismul marca VW Polo, pe B-dul 1 Mai, din mun. Suceava, din direcția Centru-Obcini, iar la intersecția semaforizată cu strada Universității nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric, intrând în coliziune cu autoturismul marca VW Polo, care era condus de către un bărbat de 34 ani, din municipiul Suceava și care efectua manevra de viraj stânga, dinspre direcția I.S.U. Suceava către Obcini.

În urma accidentului o femeie de 34 ani și fiica acesteia de 2 ani, ambele din Suceava, pasageri în autoturismul care circula regulamentar, au suferit leziuni.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite