O persoană a murit și alta a fost rănită după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac FOTO

AcasăEvenimentO persoană a murit și alta a fost rănită după ce mașina...

Accident grav de circulație pe raza localității Boroaia, duminică seară. O femeie de 66 de ani a murit și un bărbat de 68 de ani a fost rănit după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent într-un copac.

La fața locului a intervenit modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Un autoturism, în care se aflau două persoane, a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune cu un copac. Unul dintre cei doi ocupanţi ai maşinii a rămas încarcerat, fiind în stare de inconştienţă. Vorbim despre o femeie în vârstă de 66 de ani, care a fost declarată decedată, având leziuni incompatibile cu viaţa.

Celălalt rănit, un bărbat de 68 de ani, conştient şi cooperant, a fost preluat de către o ambulanţă şi transportat la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Fălticeni.

Un bărbat de 68 ani, din municipiul Botoșani, în timp ce conducea autoturismul marca VW Bora pe DN 15 C, din direcția Tg. Neamț către Fălticeni,bnu a adaptat viteza la carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac, aflat pe partea dreaptă a drumului având în vedere direcția sa de mers.

În urma accidentului a rezultat decesul soției conducătorului auto, pasageră pe scaunul din dreapta.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite