O persoană și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite grav într-un accident rutier între localitățile Horodnic și Gălănești VIDEO

AcasăEvenimentO persoană și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite grav...

O persoană și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite grav, luni seară, într-un accident petrecut între localitățile Horodnic și Gălănești.

Accident rutier între localitățile Horodnic și Gălănești. Patru persoane au fost rănite grav

Accident rutier între localitățile Horodnic și Gălănești. Patru persoane au fost rănite grav

Publicată de Bucovina Media pe Luni, 17 august 2020

O mașină a intrat într-un șanț. În evenimentul rutier au fost implicați patru tineri cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

În urma accidentului, din cele patru victime, una a rămas încarcerată în mașina, iar o altă persoană a fost prinsă sub autoturism.

Persoana care a fost prinsă sub mașină era în stare de inconștiență și i-au fost aplicate manevre de resuscitare. Din nefericire aceasta (un tânăr de 19 ani) nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul.

Celelalte victime, de 19, 20 și respectiv 23 de ani, au fost transportate la spital. Toate sunt conștiente, dar cu traumatisme grave.

Burciu Alexandru Ștefan, de 19 ani, din municipiul Rădăuți, a condus autoturismul marca Aaudi A4, cu nr. de Anglia, pe DN 2 H – comuna Horodnic de Jos, pe direcția Gălănești-Rădăuți, iar după o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a  ieșit de pe partea carosabilă prin șanțul din dreapta și a lovit un pom ornamental de pe marginea drumului, după care s-a  răsturnat. 

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, cât și vătămarea corporală a altor trei pasageri din autovehicul. Cei trei răniți au fost preluați și transportați cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite