Accident rutier pe raza comunei Vama. O șoferiță beată s-a răsturnat cu mașina

Accident rutier pe raza comunei Vama. O șoferiță beată s-a răsturnat cu mașina.

Polițiștii SPR 14 Vama aflați în executarea serviciului de patrulare și a unei acțiuni pe linie rutieră, au fost sesizați, sâmbătă seară, prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe raza comunei Vama, a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia sosirii la fața locului, s-a stabilit identitatea conducătorului autoturismului în persoana unei femei de 50 ani, din comuna Frumosu. Polițiștii au stabilit că șoferița, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 176, din direcția Frumosu spre comuna Vama, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul autoturismului, răsturnându-se pe cupolă în afara părții carosabile.

Întrucât femeia emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră