O tânără din Stroiești a fost amendată și lăsată fără permis de conducere, după o depășire neregulamentară VIDEO

AcasăEvenimentO tânără din Stroiești a fost amendată și lăsată fără permis de...

O tânără din Stroiești a fost amendată și lăsată fără permis de conducere, după o depășire neregulamentară

La data de 25 august 2023, în mediul on-line au fost promovate imagini video care surprindeau încălcări ale regulilor de circulație săvârșite de catre un șofer care a efectuat o manevră neregulamentară de depășire, pe DN17.

Gestul șoferului care a încălcat legislația rutieră a produs indignarea celorlalți participanți la trafic, generând totodată și un risc rutier sporit.

Polițiștii Biroului Rutier – Poliția Municipiului Suceava s-au autosesizat, stabilind că autoturismul surprins în imaginile video a fost condus la data de 22 august 2023, ora 21.27 pe DN 17 ( în proximitatea intersecției cu VO2P- Zidul Morții), de către o tânără de 20 ani, din comuna Stroiești.

Aceasta a condus autoturismul pe DN 17, direcția Gura Humorului-Suceava și a efectuat manevra de depășire în zona de acțiune a indicatorului “Depășirea interzisă” prin încălcarea marcajului longitudinal continuu, punând în pericol evident siguranța celorlalți particpanți la trafic care au efectuat manevre de evitare a impactului.

După îndeplinirea tuturor activităților procedurale specifice, pentru abaterile săvârșite, față de conducătoarea auto s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art. 101 alin.(3) lit. (g) din OUG 195/2002 privind circulație pe drumurile publice, fiind aplicată măsura principală a amenzii în cuantum de 870 lei și măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 60 zile.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite