O tânără din Stulpicani a fost depistată de polițiști la volan băută și fără permis de conducere

Stire din :

O tânără de 20 de ani, din comuna Stulpicani, a fost depistată de polițiști la volan băută și fără permis de conducere. Aceasta s-a ales cu dosar penal.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acţiona în cadrul unei acţiuni pentru identificarea conducătorilor auto care conduc autovehicule în timp ce se află sub influenţa băuturilor alcoolice, pe raza localității Negrileasa, a oprit pentru control autoturismul care circula pe DC 31, la volanul căruia se afla o tânără de 20 ani din comuna Stulpicani.

Deoarece, conducătoarea auto emana miros de băuturi alcoolice, s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care aceasta a fost condusă la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificării în bazele de date ale poliției române s-a constatat faptul că tânăra de 20 anu nu deține permis de conducere.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :