Oprită în trafic pentru viteză, o tânără s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis

AcasăEvenimentOprită în trafic pentru viteză, o tânără s-a ales cu dosar penal...

O tânără de 24 de ani, din localitatea Horodnic de Sus, s-a ales cu dosar penal după ce a urcat la volan fără permis de conducere. Aceasta nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor și a fost urmărită în trafic.

Duminică după-amiază, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, pe DN2E în loc. Horodnic de Sus, au înregistrat cu aparatul radar o autoutilitară, care se deplasa dinspre comuna Marginea către comuna Voitinel, cu viteza de 79 km/h pe un sector de drum unde limita legală este de 50 km/h.

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a autoutilitarei, ocazie cu care conducătorul acesteia nu a oprit la semnalul de oprire, efectuat de către echipajul de poliție, continuându-și deplasarea, fiind urmărit cu autospeciala din dotare, pe raza localității Horodnic de Sus, după care conducătorul autoutilitarei a oprit pe partea stângă.

La volanul autoutilitarei, prevăzută cu volan pe partea dreaptă, se afla o tânără de 24 ani, din comuna Horodnic de Sus, care nu deține permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.

Totodată, tânăra a fost sancționată contravențional cu amendă de 2.000 lei.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite