O tânără s-a răsturnat cu mașina peste calea ferată, la Putna, după ce s-a urcat băută bine la volan

AcasăEvenimentO tânără s-a răsturnat cu mașina peste calea ferată, la Putna,...

O tânără de 22 de ani nu s-a putut abține și luni după amiază s-a urcat băută bine la volan. În timp ce conducea autoturismul pe raza localității Putna, aceasta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în afara părții carosabile unde a lovit violent un indicator rutier. În urma impactului mașina a intrat cu viteză peste liniile de cale ferată, unde s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată, cu ambulanța, la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Femeia de 22 de ani s-a deplasat din localitatea Putna către localitatea Marginea pentru a efectua inspecția tehnică periodică a autoturismului, având completată în acest sens declarația pe propria răspundere.

De asemenea, în autoturism se afla ca şi pasager o tânără de 16 ani, din comuna Putna, care neputând prezenta un motiv justificat pentru părăsirea domiciliului a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor OM 3/24.03.2020 cu suma de 1.000 lei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite