Oprit pentru verificări, un șofer s-a mutat pe scaunul din dreapta, chiar sub ochii polițiștilor

Oprit pentru verificări, un șofer s-a mutat pe scaunul din dreapta, chiar sub ochii polițiștilor

În noaptea de sâmbătă spre duminică, echipajul de poliție din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp ce executa serviciul de monitorizare, supraveghere și control a traficului rutier, pe strada Ion Hălăuceanu de pe raza municipiul C-lung Moldovenesc, a efectuat semnal de oprire unui autoturism, șoferul oprind imediat și trecând pe scaunul din dreapta.

La controlul vehiculului, pe locul din dreapta față a acestuia a fost identificat un bărbat de 32 de ani, din sat/com. Sadova, care a declarat verbal faptul că nu el a condus autoturismul, fără a putea face alte precizări.

Având în vedere faptul că bărbatul prezenta haelnă alcoolică, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilometru, acesta refuzând această procedură. I s-a adus la cunoștință acestuia că urmează a fi condus la sediul Spitalului Municipal C-lung Moldovenesc în vederea prelevării de mostre biologice de sânge, iar după mai multe insistețe acesta fiind de acord cu această procedură, fiindu-i prelevate două mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiuni de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :