duminică, iunie 13, 2021
Acasă Eveniment Ordin de protecție împotriva unui rădăuțean care își terorizează mama

Ordin de protecție împotriva unui rădăuțean care își terorizează mama

Ordin de protecție împotriva unui rădăuțean care își terorizează mama.

Duminică seară, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin dispeceratul subunității de către o femeie de 72 ani, localnică, despre faptul că fiul face scandal.

S-a luat legătura cu apelanta, care a relatat faptul că în jurul orei 17:30, la domiciliul acesteia s-a prezentat fiul ei de 53 ani, din aceeași localitate. Având în vedere o discuție în contradictoriu, bărbatul de 53 de ani i-ar fi adresat cuvinte jignitoare, ulterior acesta plecând.

S-au efectuat verificări în zonă, iar pe strada Stadionului din municipiul Rădăuți, a fost identificat bărbatul de 53 de ani, care fiind întrebat cu privire la cele sesizate, a comunicat faptul că a avut un conflict cu mama sa, infirmând faptul că ar fi amenințat-o pe aceasta.

Având în vedere relația tensionată dintre cei doi, s-a procedat la întocmirea unui formular de evaluare al riscului, rezultatul fiind că există risc iminent asupra integrității corporale a femeii, ca urmare fiind emis în acest sens un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Femeia de 72 de ani a depus plângere scrisă privind cele reclamate.

Oamenii legii fac în cauză cercetări privind săvârșirea infracțiunii de “amenințare”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri