Ordin de protecție împotriva unui sucevean care și-a mușcat soția și a amenințat-o

AcasăEvenimentOrdin de protecție împotriva unui sucevean care și-a mușcat soția și a...

Ordin de protecție împotriva unui sucevean care și-a mușcat soția și a amenințat-o

Marți dimineață, Poliţia municipiul Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 că o femeie a fost agresată de către soțul ei.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică, care a stabilit că, victima în vârstă de 21 ani, locuiește împreună cu soțul ei și cei trei copii minori ai lor.

Totodată, la nivelul Poliției Municipiului Suceava este cunoscut că între cei doi soți există o stare conflictuală generată de consumul de alcool în exces a bărbatului.

La data apelului, în jurul orei 04.20, individul, fiind sub influența băuturilor alcoolice i-a adresat injurii și a amenințat-o cu acte de violență pe soția sa.

De asemenea, a mușcat-o pe aceasta de două ori în zona brațului drept și a parții superioare a pieptului.

Victima a formulat plângere și solicită efectuarea de cercetări împotriva soțului ei sub aspectul savârșirii infracțiunilor de „violența în familie” și “smenințarea” și de asemenea a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu, declarând că vrea să plece la locuința părinților săi.

Față de agresor s-a emis ordin de protecție provizoriu prin care se dispune să păstreze o distanță de minim 100 de metri de soția sa precum și de locuința parinților acesteia.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite