luni, iulie 4, 2022
31.6 C
Suceava
AcasăEvenimentOrdin de protecție provizoriu emis împotriva unei femei din Vicovu de Sus

Ordin de protecție provizoriu emis împotriva unei femei din Vicovu de Sus

Ordin de protecție provizoriu emis împotriva unei femei din Vicovu de Sus

Lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat din orașul Vicovu de Sus, cu privire la faptul că a fost lovit de către fosta soție.

Oamenii legii au stabilit că, cei doi soți locuiesc în același imobil în orașul Vicovu de Sus. Miercuri seară, în jurul orei 20.00, bărbatul a fost lovit de către fosta soție. Victima a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu „contuzie occipital stânga”.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar pe baza răspunsurilor oferite de către partea vătămată, s-a constatat că în cauză există risc iminent, fapt pentru care în cauză a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile. Astfel, agresoarea trebuie să păstreze o distanță de 50 de metri față de fostul soț și față de imobilul acestuia situat în orașul Vicovu de Sus.

Totodată, oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „violență în familie”.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: