Ordin provizoriu de protecție emis de polițiști în seara de Revelion

Stire din :

Ordin provizoriu de protecție emis de polițiști în seara de Revelion

Polițiștii Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie de 36 ani cu privire la faptul că soțul său provoacă scandal la locuința de domiciliu și că a lovit-o.

S-a constatat că la data de 31 decembrie, ora 21.00, în timp ce se afla la locuința de domiciliu din com./sat Straja, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, soțul femeii de 36 ani a amenințat-o cu acte de violență și a lovit-o.

În urma agresiunii femeia nu a dorit intervenția unui echipaj medical și nu a formulat plangere penală împotriva soțului ei.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a persoanei vătămate, așadar, în cauză s-a procedat la emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva bărbatului, pe o perioadă de 5 zile.

De asemenea, împotriva bărbatului s-a dispus ca măsură de protecție părăsirea temporară a locuinței din com. Straja, jud. Suceava și păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de persoana vătămată și față de imobilul de domiciliu din comuna Straja.

Ordinul de protecție a fost adus la cunoștința agresorului, acesta părăsind imobilul din comuna Straja.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „violență în familie”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :