spot_img

Pagube însemnate provocate de un incendiu într-o gospodărie din municipiul Câmpulung Moldovenesc

AcasăEvenimentPagube însemnate provocate de un incendiu într-o gospodărie din municipiul Câmpulung Moldovenesc

Un incendiu puternic a izbucnit, joi noapte, într-o gospodărie din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, construcții corp comun, majoritare din lemn, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore jumătate și au ars un adăpost de animale și o bucătărie de vară pe o suprafață de 50 mp, o șură de lemne și un atelier pe 20 mp, precum și acoperișul casei de locuit pe aproximativ 100 mp. Au mai ars bunuri din gospodărie și s-au degradat tavanul locuinței, instalația electrică și elemente de tâmplărie din lemn.

„Incendiul a izbucnit din zona adăpostului de animale, cel mai probabil din cauza efectului termic generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img