miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăEvenimentPanică la UPU a Spitalului Județean Suceava după ce s-a simțit miros...

Panică la UPU a Spitalului Județean Suceava după ce s-a simțit miros de fum în camera de resuscitare VIDEO

Panică la UPU a Spitalului Județean Suceava după ce s-a simțit miros de fum în camera de resuscitare

Dispeceratul pompierilor militari a fost anunțat vineri după-amiază despre faptul că se simte miros de fum într-un salon (camera de resuscitare) din Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Militarii s-au deplasat cu patru autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM și B2). La fața locului, nu s-a identificat nicio sursă de fum.

Împreună cu personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, pompierii militari au evacuat cinci pacienți din zona respectivă. Ulterior, au monitorizat spațiul și instalațiile electrice și de oxigen, fără să fie identificate probleme.

” Pompierii au instruit personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, iar acesta va monitoriza îndeaproape zona respectivă, pentru a preîntâmpina eventuale situații de urgență. Este posibil ca mirosul să fi fost de la emanația ambulanțelor, care erau în număr mare în acel moment pe rampa UPU”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: