Patru indivizi au fost reținuți după ce au bătut trei tineri în fața unui bar din municipiul Suceava

Patru indivizi au fost reținuți după ce au bătut trei tineri în fața unui bar din municipiul Suceava

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la un bar din municipiul Suceava mai multe persoane s-au agresat fizic.

Din verificările efectuate polițiștii au constat faptul că la data de 03 august, în jurul orelor 02.00, în timp ce se aflau în pub-ul „La Fierărie” din municipiul Suceava, trei tineri, toți cu vârste de 20 ani, au fost agresați fizic de către mai multe persoane necunoscute, în exteriorul localului unde se aflau.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava au identificat la scurt timp patru persoane de sex bărbătesc care au fost implicate în acest eveniment, respectiv trei tineri de 18 ani și un tânăr de 19 ani.

La sediul Poliţiei Municipiului Suceava au fost conduse mai multe persoane prezente la faţa locului în vederea audierii pentru stabilirea situaţiei de fapt.

În urma activităților investigative și de cercetare penală efectuate, au fost administrate mijloace materiale de probă conform cărora s-a stabilit faptul că cei patru tineri de 18 și 19 ani, au săvârșit infracțiunile pentru care a fost începută urmărirea penală, respectiv, trei infracțiuni de „lovirea sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice” sens în care s-a dispus reținerea acestora pe o durată de 24 ore.

Cei patru agresori au fost încarcerați în arestul IPJ Suceava.

Totodată, în cauză a fost propusă și confirmată punerea în mișcare a acțiunii penale față de suspecți, aceștia urmând a fi prezentați, în data de 04 august, la procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea audierii în calitate de inculpați și dispunerea măsurii preventive a controlului judiciar față de aceștia pentru o perioadă de 60 de zile.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră