duminică, ianuarie 16, 2022
-2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentPaula, paramedic SMURD, cerută în căsătorie chiar de ziua ei VIDEO

Paula, paramedic SMURD, cerută în căsătorie chiar de ziua ei VIDEO

- Advertisement -

Paula, paramedic SMURD, cerută în căsătorie chiar de ziua ei.

O tânără paramedic SMURD, în cadrul Punctului de Lucru Crucea, a avut parte de o surpriză uriașă de ziua ei. Iubitul și colegii ei au înscenat un accident la intrarea în sediul subunității și Paula a fost cerută în căsătorie chiar de <victima accidentului>.

Colegii de la Detașamentul de Pompieri Vatra Dornei au chemat-o la sediu pentru a semna câteva documente, pregătindu-i, în secret, surpriza, împreună cu prietenul ei.

„Pentru Paula, această zi va fi una pe care nu o va uita, niciodată. Nu doar pentru că e ziua ei de naștere, ci și pentru surpriza de care a avut parte, la ieșirea din tura de serviciu. Paula este paramedic SMURD, în cadrul Punctului de Lucru Crucea. Colegii de la Detașamentul Vatra Dornei au chemat-o la sediu pentru a semna câteva documente, pregătindu-i, în secret, surpriza, împreună cu prietenul Paulei. Scenariul presupunea un accident la intrarea în curtea subunității, iar „victima” trebuia s-o ceară de soție pe Paula… Zis și făcut! La Mulți Ani, Paula, și să fii fericită! P.S. A zis <DA>”, au transmis cei de la ISU „Bucovina” Suceava pe pagina instituției.

Sergent major Paula-Alexandra Crețu este pompier militar (paramedic SMURD) din octombrie 2020. Anterior, a fost voluntar ISU Suceava, din anul 2017.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: