Percheziții la doi indivizi care au furat bunuri în valoare de 25.000 de lei dintr-o locuință din Vatra Dornei

Percheziții la doi indivizi care au furat bunuri în valoare de 25.000 de lei dintr-o locuință din Vatra Dornei

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei au organizat în data de de 15 septembrie, între orele 06.00-15.00 o razie de amploare la care au participat 30 de polițiști, dar și patru lucrători de jandarmi din cadrul Detașamentului de jandarmi Vatra Dornei, doi lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, trei lucrători silvici și un lucrător din cadrul D.S.V. Suceava.

În cadrul raziei polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale în valoare de 38.600 lei, din care la regimul rutier – O.U.G. 195/2002 – 66 sancțiuni in valoare de 17.800 lei, la Legea 61/1991 – trei sancțiuni cu 800 lei, la Legea 227/2015 – trei în valoare de 20.000 lei și un avertisment la Legea 171/2010 – 1.

Au fost legitimate 275 de persoane și verificate 137 de vehicule.

Au fost controlate zece societăți comerciale și au fost identificați autorii în două dosare penale, fiind puse în executare două mandate de percheziție domiciliară.

La nivelul Poliției Municipiului Vatra Dornei se află în lucru un dosar penal privind sesizarea unui bărbat, cu privire la faptul că în perioada 19-29 august, autori necunoscuți au pătruns prin efracție în locuința situată în municipiul Vatra Dornei, de unde au sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 25.000 de lei.

De la data comiterii faptei și până în prezent au fost continuate activitățile informativ-operative, iar în urma acestor activități au fost identificate noi mijloace de probă în baza cărora s-a solicitat realizarea unor percheziții domiciliare la locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Astfel, la data de 15 septembrie, cu ocazia raziei desfășurate pe raza municipiului Vatra Dornei au fost efectuate un număr două percheziții domiciliare care au vizat doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor.

Pe parcursul perchezițiilor au fost identificate mai multe bunuri aparținând persoanei vătămate, respectiv electronice și electrocasnice, scule, ceasuri dar și șapte tablouri.

Față de cele două persoane bănuite de comiterea faptelor a fost dispusă arestarea preventivă într-un caz și măsura controlului judiciar față de celălalt autor.

Tot la data 15 septembrie, ora 09.30, cu ocazia raziei desfășurate pe raza municipiului Vatra Dornei și a comunelor coordonate a fost efectuat un control la o unitate economică de pe raza comunei Panaci, sat. Păltiniș, ocazie cu care a fost identificată gestionara care oferea spre vânzare cantitatea de 3.200 țigarete de diferite mărci, toate de proveniență extracomunitară.

Având în vedere cele de mai sus, s-a procedat sancționarea gestionarei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantității de țigarete mai sus menționată.

Tot cu ocazia raziei desfășurate pe raza municipiului Vatra Dornei și a comunelor coordonate au fost identificați doi bărbați, ambii din municipiul Vatra Dornei care ofereau spre vânzare în zona pieței agroalimentare cantitatea de 400 țigarete de proveniență extracomunitară.

Având în vedere cele de mai sus s-a procedat sancționarea celor două persoane, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantității de țigarete.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră