duminică, ianuarie 16, 2022
-2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentPercheziții la locuința și magazinul unui bărbat din Sucevița. Au fost ridicate...

Percheziții la locuința și magazinul unui bărbat din Sucevița. Au fost ridicate o macetă, un pistol, elemente de muniție și trofee de cerb

- Advertisement -

Percheziții la locuința și magazinul unui bărbat din Sucevița. Au fost ridicate o macetă, un pistol, elemente de muniție și trofee de cerb

La data de 22 octombrie, organele de cercetare ale politiei judiciare din cadrul SAESP –IPJ Suceava s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” și „uz de arma fara drept”, reținându-se faptul că un bărbat din localitatea Sucevița, deține fără drept un pistol, posibil letal pe care l-ar fi folosit in seara zilei de 20 octombrie, pe raza localității de domiciliu.

În cursul zilei de 22 octombrie au fost obținute un număr de trei mandate de percheziții domiciliare la locuința de domiciliu, respectiv magazinul deținut bărbat, precum și la locuința unei persoane din anturajul individului.

În dimineața zilei de 24 octombrie, începând cu orele 06.00, cu sprijinul unei grupe din cadrul SAS-IPJ Suceava și a unui număr de șase lucrători din cadrul IJJ Suceava, au fost puse în aplicare cele trei mandate de percheziție, ocazie cu care, la locuința bărbatului au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor un pistol, zece elemente de muniție aferente acestuia, 450 elemente de muniție, o luneta, o maceta și o sabie. Totodată au fost indisponibilizate șapte trofee de cerb, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte și un dispozitiv pentru ascultare la distanță.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: