spot_img

Cinci persoane au fost reținute în urma scandalului de la Gulia VIDEO

AcasăEvenimentCinci persoane au fost reținute în urma scandalului de la Gulia VIDEO

Față de cinci bărbați implicați în agresiune, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore aceștia fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

În data de 04 decembrie, Poliția Orașului Dolhasca a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că pe raza localității Gulia, orașul Dolhasca, este un scandal în desfășurare și mai multe persoane au fost lovite .

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că în jurul orei 12.15, a existat un conflict spontan pe raza satului Gulia, între doi minori sub 14 ani, ocazie cu care unul dintre minori s-a deplasat la locuința tatălui, ocazie cu care s-a plâns că a fost agresat de alt minor.

Astfel, din primele date s-a stabilit că mai mulți membri ai familiei unuia dintre minori s-au deplasat la cealaltă familie, pătrunzând în curtea locuinței, izbucnind un conflict în cadrul căruia s-au agresat reciproc.

A fost solicitat sprijin și din partea Serviciului pentru Acțiuni Speciale IPJ Suceava, conflictul fiind aplanat.

Polițiștii au ridicat de la fața locului mai multe obiecte contondente, utilizate în cadrul agresiunilor.

Urmare a leziunilor suferite, 11 persoane au primit îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii Poliției orașului Dolhasca cu sprijinul Serviciului Investigații Criminale, au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „încăierare”, „violare de domiciliu”, şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, documentându-se activitatea infracțională și participațiile penale ale tuturor persoanelor implicate în incident.

Față de cinci bărbați implicați în agresiune, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore aceștia fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate de către Poliția orașului Dolhasca, cu sprijinul Serviciului Investigații Criminale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img