Peste 160 de sancțiuni și 19 permise reținute în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor pe fondul vitezei excesive

Stire din :

Peste 160 de sancțiuni și 19 permise reținute în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor pe fondul vitezei excesive

În ziua de 06 septembrie, polițiștii Serviciului Rutier – IPJ Suceava, împreună cu polițiștii de la formaţiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză, cât şi pentru constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 161 de sancțiuni contravenționale în valoare de 72.300 de lei, din care cele mai multe pentru nerespectarea regimului legal de viteză (85 de sancțiuni).

Au fost reținute 19 permise de conducere, din care pentru viteză excesivă – zece permise, pentru depășiri neregulamentare – cinci permise și pentru alte abateri rutiere – patru permise.

Totodată, au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Exemplu:

În cadrul acțiunii, a fost depistat un șofer din localitatea Straja, în timp ce conducea autoturismul pe DN2, pe raza localității Dărmănești, circulând cu viteza de 126 (+76 ) km/h.

În cauză s-a procedat la reţinerea permisului de conducere şi sancţionarea contravenţională a conducătorului auto.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :