Peste 3500 de suceveni s-au vindecat până acum de COVID 19

AcasăEvenimentPeste 3500 de suceveni s-au vindecat până acum de COVID 19

Conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava, miercuri dimineață, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3530 persoane declarate vindecate de COVID 19.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean zece persoane diagnosticate cu Covid – 19 și au fost externate 23 de persoane.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 474 pacienți, și anume 105 pacienți Covid-19 și 369 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 8 pacienți, din care 2 pacienți sunt ventilați.

În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 40 de pacienți Covid- 19 și 9 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În cursul zilei marți, 07 iulie, polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind instruite cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală 80 de persoane.

De asemenea, au fost verificate 66 de societăți comerciale. A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 2500 lei.

„Instituția Prefectului Județul Suceava mulțumește tuturor sucevenilor care respectă măsurile și recomandările specialiștilor și face un apel către toți cetățenii pentru aplicarea în continuare, cu strictețe, a normelor de distanțare socială și igienă, precum și a tuturor măsurilor de protecție individuală”, a transmis Prefectura Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite