Peste 60 de permise de conducere, suspendate în două zile de polițiștii rutieri suceveni

Peste 60 de permise de conducere, suspendate în două zile de polițiștii rutieri suceveni. În cadrul acțiunii au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 200.000 de lei.

În perioada 23 – 24 septembrie, Serviciul Rutier împreună cu formaţiunile rutiere din cadrul I.P.J. Suceava au organizat şi executat acțiuni preventiv-reactive, pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate 374 sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 178.000 de lei.

În cadrul acțiunii, polițiștii au reținut în vederea suspendării 47 permise de conducere și 23 certificate de înmatriculare.

În perioada 22 – 24 septembrie, Serviciul Rutier împreună cu subunităţile din cadrul I.P.J. Suceava, au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice sau alte substanțe, ocazie cu care au fost aplicate 139 sancțiuni contravenționale în valoare de 51.000 de lei lei.

În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat 711 testări cu aparatul etilotest, au reținut în vederea suspendării 15 permise de conducere, 14 certificate de înmatriculare și au constatat 7 infracțiuni rutiere.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: