Peste 85 de suceveni au fost sancționați pentru încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor

AcasăEvenimentPeste 85 de suceveni au fost sancționați pentru încălcarea prevederilor privind circulația...

La nivelul județului Suceava, miercuri dimineață, se aflau în izolare voluntară la domiciliu 4.141 de persoane. Până acum au ieșit din izolare 2445 de persoane. Totodată, se aflau în carantină instituționalizată 589 de persoane.

Echipele mixte formate din polițiști, polițiști local, cadre MApN și jandarmi au efectuat verificări privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/ sau carantinare, privind locațiile de carantinare precum și societățile comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență. La aceste acțiuni au participat 285 de polițiști, 114 polițiști local, 43 de militari MApN și 71 de jandarmi.

Verificările au vizat 4280 de persoane aflate în autoizolare/ carantină și 90 de unități economice. Au fost aplícate 85 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor, cu o valoare total de 159.715 lei.

„Rugăm sucevenii să respecte recomandările specialiștilor privind narmele de igienă și distanțare social, prevederile Ordonanțelor Militare precum și ale Hotărârii nr. 8/31.03.2020 a Comitetului Județean pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției.Singura cale prin care putem stopa răspândirea COVID -19 este reducerea la minim a riscului de expunere. Stațiacasă … pentru voi, pentru familiile voastre, pentru noi toți”, a transmis Prefectura Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite