Pietoni acroșați de un autovehicul pe raza orașului Milișăuți

AcasăEvenimentPietoni acroșați de un autovehicul pe raza orașului Milișăuți

Pietoni acroșați de un autovehicul pe raza orașului Milișăuți (DN2H), sâmbătă dimineață.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Este vorba despre trei persoane (doi adulți și un minor) acroșate de un autovehicul.

Cele trei victime (mamă, fiică și bunică), conștiente și cooperante, au fost transportate la spital.

La UPU Suceava au ajuns cele trei paciente de 61, 32 și 4 ani. Pacientele de 32 și 4 ani, policontuzionate cu traumatism cranio-cerebral, contuzii toraco-abdominale nu au necesitat internare.

Pacienta de 61 de ani politraumatizată cu traumatism cranio-cerebral, contuzii cerebrale hemoragice, contuzie toraco-abdominala a rămas internată pe Secția de Neurochirurgie.

Un bărbat de 43 ani, din municipiul București conducea autoturismul marca Smart pe DN2H, ajungând pe raza orașului Milișăuți, în dreptul Bisericii Creștine Adventiste, a surprins și accidentat, pe sensul său de mers, trei persoane ( de 4, 32 și 61 de ani), primele două din comuna Miroslava, jud. Iași, care, în calitate de pietoni, s-au angajat în traversarea DN 2H, pe trecerea de pietoni, semnalizată corespunzător cu indicator și marcaj rutier.

Ulterior, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și a pătruns cu auto pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu auto marca Mercedes, condus de un bărbat de 27 ani, din comuna Arbore, care circula din sens opus și care se afla oprit la trecerea de pietoni.

În urma evenimentului rutier au fost rănite cele trei persoane ( mamă, bunică și nepoată), care au fost transportate la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care, aceștia au fost conduși la Spitalul Municipal Rădăuți unde le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite