Polițiști amenințați și înjurați de un șofer beat, la Gura Humorului

Un bărbat de 34 de ani din Gura Humorului a făcut un scandal monstru după ce a fost prins beat la volan. Acesta a continuat comportamentul agresiv și la spital unde a înjurat și amenințat personalului medical.

În noaptea de sâmbătă spre duminică un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului a oprit pentru un control de rutină autoturismul condus de un localnic de 34 de ani.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În momentul testării, bărbatul de 34 de ani a devenit recalcitrant şi agresiv verbal la adresa agenţilor de poliţie, proferând expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică și determinând mai mulţi locuitori ai imobilelor învecinate să iasă la geamuri, aceștia fiind indignaţi de atitudinea persoanei în cauză și solicitând luarea măsurilor legale ce se impun. Conducătorul auto a avut acelaşi comportament şi la spital, la adresa personalului medical”, a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, „ameninţare” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Bărbatul de 34 de ani a fost reţinut de polițiști pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră