miercuri, ianuarie 19, 2022
2.9 C
Suceava
AcasăEvenimentPolițiștii fac cercetări după ce un bărbat a fost găsit mort într-o...

Polițiștii fac cercetări după ce un bărbat a fost găsit mort într-o pădure din Marginea

- Advertisement -

Polițiștii fac cercetări după ce un bărbat a fost găsit mort într-o pădure din Marginea

Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată duminică, în jurul prânzului, despre faptul că în pădure, în zona denumită „Șoarecu” din comuna Marginea, a fost descoperită o persoană decedată.

Oamenii legii au stabilit faptul că, un localnic se deplasa prin pădure cu o motocicletă moment în care a observat o persoană întinsă pe pământ, cu fața în jos. Bănuind că este vorba de o persoană decedată, acesta a alertat polițiștii. Persoana decedată este un bărbat, de aproximativ 60 de ani, 165-170 cm, constituție astenică. Identitatea s-a nu a fost stabilită până în acest moment. Din primele examinări, nu s-au descoperit urme de violență.

Polițiștii împreună cu tehnicianul criminalist de la Poliția municipiului Rădăuți și pădurarul responsabil al Cantonului Silvic Hașca, s-au deplasat la fața locului, iar în Fondul Forestier aparținând OS Solca, a fost identificat cadavrul unui bărbat, de aproximativ 60 de ani. Cadavrul a fost găsit pe un drum forestier, poziționat cu fața pe sol, iar în proximitatea acestuia au fost descoperite articole de îmbrăcăminte, respectiv o pereche de papuci de tip sport, o căciulă de culoare gri și o pereche de ochelari.

Asupra cadavrului, nu au fost identificate documente de identificare sau alte bunuri.

Având în vedere faptul că locul unde a fost identificată persoana decedată se afla la circa 2 km în fondul forestier, iar accesul se făcea pe un drum forestier greu accesibil, a fost solicitat sprijin lucrătorilor ISU-Rădăuți. Lucrătorii ISU-Rădăuți, s-au deplasat la fața locului cu un autovehicul cu șenile, care au procedat la extragerea cadavrului din fondul forestier.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Cadavrul cu identitate necunoscută, are următoarele semnalmente: înălțime aprox. 1,60-1,70 m, 60-65 kg, păr cărunt, constituție atletică, barbă de dimensiune medie, căruntă, fără semne particulare, fiind îmbrăcat cu o pereche de pantofi tip sport, culoare albastru, pantaloni din material textil de culoare verde deschis, bluză de culoare gri cu negru și o căciulă de culoare gri.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: