Povestea impresionantă a unui voluntar care livrează gratuit pachete cu mâncare cadrelor medicale de la Spitalul Județean Suceava

AcasăEvenimentPovestea impresionantă a unui voluntar care livrează gratuit pachete cu mâncare cadrelor...

Constantin Ulian este un sucevean de 44 de ani și tatăl a două fetițe. Acesta s-a gândit să facă mai mult pentru semenii săi și de trei zile este voluntar pentru firma Spartan.

Povestea lui este impresionantă pentru că încă de la naștere suferă de tetrapareză spastică și se deplasează cu dificultate. Problema cu picioarele nu l-a oprit să devină voluntar, și în fiecare dimineață la ora nouă este prezent la sediul firmei de unde distribuie gratuit pachete.

Acesta livrează cu mașina personală și pe benzina lui pachete cu mâncare cadrelor medicale de la Spitalul Județean Suceava, polițiștilor și tuturor celor care au nevoie.

Povestea lui Constantin a impresionat-o și pe Gabriela Caragea, o altă voluntară de la firma Spartan, care a scris pe pagina sa de Facebook că gestul bărbatului îi dă curaj pentru că și-a dat seama că nu există „nu pot”.

„Pot să vi-l prezint pe Constantin Ulian Constantin? Poooot! Știți de ce? Pentru că este de apreciat ce face omul acesta! A cerut să vina în ajutorul echipei Spartan. E prezent de la primele ore ale dimineții în fiecare zi (de vreo 2-3 zile)! Livrează cu drag, pachetele cu mâncare, gratis!!!

De ce zic ca este de apreciat? Pentru că, el are o problema la picioare, încă din naștere. Din câte am înțeles de la el s-a născut prematur (la 7 luni). Tot atunci a făcut convulsie în incubator și oarecum din acest motiv are pareza la picioare.

Eiii, unde vreau sa ajung? Că deși are aceasta problema nu-i este frică, sau nu fuge de muncă! Mi-a spus că s-a ocupat se foto-video pentru evenimente, a lucrat la o firma din Suceava care se ocupă cu transportul de persoane (în țară), recrutare și plasare a forțelor de munca și tot asa mai departe. Ba chiar a făcut un filmuleț cu evenimentul din 15 martie 2019 la metrul de autostrada. Vă las un link. https://m.youtube.com/watch?v=gSlLK7aFZwQ&t=18s

De vreo doua zile stau “cu ochii pe el”, pentru că pe mine m-a fascinat! Atunci când mă uit la el, pentru mine nu mai exista nu pot !!!

Prima întrebare, pe care i-am adresat-o când l-am văzut așa a fost, dacă nu cumva ii e greu sa se implice în “fapte nu vorbe”. Răspunsul lui a fost foarte ferm “nu”. E fericit că poate face ceva.

Bravoooo ție!”

a scris pe pagina sa de facebook, Gabriela Caragea.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite