Prăpăd făcut de un bărbat beat și fără permis care a plecat la plimbare cu o autoutilitară furată, în municipiul Suceava

Stire din :

Prăpăd făcut de un bărbat beat și fără permis care a plecat la plimbare cu o autoutilitară furată, în municipiul Suceava

În noaptea de miercuri spre joi, ora 02.25, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Suceava, a condus autoutilitara marca Mercedes, pe strada Calea Unirii, având direcția de deplasare Burdujeni către Centru.

În zona Grupului Școlar Nr.2, bărbatul a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu bordura trotuarului și un stâlp de iluminat public din partea dreaptă a sensului său de mers, după care a pierdut controlul asupra direcției de mers, a traversat partea carosabilă izbindu-se de un stâlp și un copac situat pe trotuarul sensului opus de mers.

Individul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean Suceava pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, iar autoutilitara a luat-o fără acordul proprietarului, din parcarea spălătoriei la care lucrează.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunile de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ,,conducerea fără permis” și „furt în scop de folosință”, urmând a fi dispuse și măsuri procesuale.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :