Prefectura Suceava: 70 de suceveni s-au vindecat de coronavirus

AcasăEvenimentPrefectura Suceava: 70 de suceveni s-au vindecat de coronavirus

Luni dimineață, la nivelul județului Suceava se aflau în izolare la domiciliu 2289 de persoane și alte 1087 în carantină. Până în momentul de față 9356 de persoane au ieșit din izolare la domiciliu și alte 689 din carantină.

Patrulele mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care au avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare și Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Astfel, în cursul zilei de duminică, în urma măsurilor dispuse pentru prevenirea și combaterea infectarii cu Covid 19, echipele mixte la care au participat 270 de polițiști, 102 polițiști locali, 36 de militari MApN și 140 de jandarmi au verificat la domiciliu persoanele aflate în autoizolare precum și locațiile de carantinare. Au fost verificate 2793 de persoane aflate în autoizolare și carantinare precum și 62 de societăți comerciale.

În urma acțiunilor de verificare au fost aplicate 229 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 682.500 lei pentru încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite