spot_img

Primăria Câmpulung Moldovenesc și alte 10 comune învecinate și-au unit forțele pentru a cumpăra un aparat de testare pentru coronavirus

AcasăEvenimentPrimăria Câmpulung Moldovenesc și alte 10 comune învecinate și-au unit forțele pentru...

Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc a semnat, miercuri, contractul pentru achiziționarea unui aparat de testare pentru COVID 19, a anunțat primarul orașului Mihăiță Negură.

Contractul pentru achiziționarea acestui aparat a fost semnat cu firma PRAXIS MEDICA SRL Iași și este prevăzut un termen de livrare de max.14 zile.

Suma pentru achiziționarea echipamentului și a testelor este de 433000 lei și provine din finanțarea cu suma de 265.000 lei de la următoarele comune: Moldovița, Vatra Moldoviței, Frumosu, Vama, Pojorâta, Sadova, Fundu Moldovei, Breaza, Moldova Sulița și Izvoarele Sucevei și finanțarea cu suma de 168.000 lei din bugetul local al municipiului.

Luni 30.03.2020 a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc, în care s-a aprobat rectificarea bugetului local având ca obiectiv finanțarea Spitalului Municipal în vederea achiziționării unui echipament pentru testare coronavirus și a 1000 de teste.

„PE ACEASTĂ CALE DORESC SĂ LE MULȚUMESC TUTUROR PRIMARILOR DIN LOCALITĂȚLE MENȚIONATE MAI SUS PENTRU SOLIDARITATEA DE CARE AU DAT DOVADĂ !” transmite Mihăiță Negură pe pagina sa de facebook.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img