Primul TIR cu echipamente medicale cumpărate din vânzarea metrului de autostradă a ajuns la Spitalul Județean Suceava

AcasăEvenimentPrimul TIR cu echipamente medicale cumpărate din vânzarea metrului de autostradă a...

Mandachi a ținut să le mulțumească tuturor celor au făcut donații și a anunțat că au fost achiziționate concentratoare de oxigen, dar și un ventilator non invaziv. Celelalte ventilatoare digitale cu funcție de intubare vor ajunge la Suceava la sfârșitul lunii mai. Tot în cursul zilei de sâmbătă au fost livrate combinezoane sterilizabile, capișoane, cizme protecție, viziere.

„Știți cum a fost posibil? Cu banii voștri, oameni buni! Cu creierul vostru, cu curajul vostru, cu încrederea voastră! Printre concentratoarele de oxigen, am adus și un ventilator non invaziv. Celelalte ventilatoare digitale cu funcție de intubare, ajung la finalul lunii mai. Da, viețile se salvează ȘI cu bani. Echipamentele vitale nu se cumpără cu vânt sau cu aer, ci cu donații. (Pe unii îi dor ochii când citesc, dar cumpărăm cu … bani). Donați în continuare pe www.1cm.ro. Am livrat azi și combinezoane sterilizabile, capișoane, cizme protecție, viziere. Am negociat la sânge totul! Sunt mândru de toată echipa!

Mulțumesc fff mult tuturor. Azi foarte mult a ajutat și Gabrie. Lucian Bentu (Cpap24) a donat și o sumă mare 5000 euro.mDl. Mitric a adus un camion întreg (gratuit) și a donat și el 5000 euro. Deci sunt antreprenori cu suflet în Suceava, nu doar plictisiți.Cornel Dediu de la Crucea Roșie a descărcat personal, umăr la umăr cu voluntarii.Suntem foarte foarte aproape. Am ajuns la 910.000 euro. Suntem atâția Suceveni și n-am ajuns încă la un milion??? Suntem 650.000 suceveni. Dacă am lua 1 cm… acum aveam 6 milioane. Putem! www.1cm.ro”, a scris pe pagina lui de Facebook Ștefan Mandachi.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite