Prins la volan fără permis, un tânăr din Ipotești a refuzat să-i fie testată alcoolemia

Stire din :

Prins la volan fără permis, un tânăr din Ipotești a refuzat să-i fie testată alcoolemia

În noaptea de joi spre vineri, polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti, au observat autoturismul VW care circula din sens opus pe strada Iazului din localitatea Ipotești, ocazie cu care au efectuat semnalele regulamentare de oprire, autoturismul în cauză virând dreapta și oprind.

S-a procedat la legitimarea conducătorului autoturismului, stabilind că este vorba de un tânăr de 24 ani, din satul Ipotești. Pe scaunul pasagerului din dreapta față, a fost identificat proprietarul mașinii. Cu ocazia verificării în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că, tânărul de 24 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat efectuarea unui test cu aparatul etilotest, acesta refuzând. În continuare, conducătorul auto a fost condus la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava, unde în fața medicului de gardă, a refuzat să îi fie recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de ,,conducere fără permis”, ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” și ,,încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :