luni, iulie 4, 2022
31.8 C
Suceava
AcasăEvenimentPrinși în flagrant în timp ce furau cablu de telefonie

Prinși în flagrant în timp ce furau cablu de telefonie

Prinși în flagrant în timp ce furau cablu de telefonie

În noaptea de miercuri spre joi, polițiștii au primit informații despre faptul că patru bărbați suspecți, cu un autoturism înmatriculat în județul Botoșani, se află în apropierea rețelei telefonice din vecinătatea DC Merești-Udești.

Astfel, lucrătorii SPR 12 Preutești au organizat o pândă în vecinătatea drumului public, ocazie cu care au depistat, la orele 01.20, doi bărbați domiciliați în comuna Tudora, județul Botoșani, și un al treilea domiciliat în satul Siliștea Nouă, orașul Dolhasca.

Indivizii le-au spus oamenilor legii că au venit în zonă pentru a sustrage cablu telefonic și i-au condus pe aceștia la ieșirea din satul Merești unde pe stâlpul de susținere a rețelei telefonice au indicat locul de unde au tăiat cablul pentru a-l sustrage.

De asemenea, s-a stabilit faptul că autorii au venit pe raza comunei Vulturești fiind însoțiți de o a patra persoană, care îi aștepta cu un autoturism, aceasta fiind depistată de lucrătorii de poliție din cadrul SPR 2 Ipotești pe raza localității Udești.

Polițiștii fac în cauză cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: